Wat ik doe

Mijn tekst:

Als journalist heb ik tientallen jaren ervaring bij geschreven media, als tekstschrijver werk ik voor diverse opdrachtgevers en als redacteur verzorg ik kopij voor tijdschriften en andere publicaties. Op verzoek modereer ik debatten en andere bijeenkomsten.
Bij de dagbladen waar ik in loondienst was, schreef ik over alles wat zich voordeed in de plaatsen waar ik werkte, met een voorliefde voor ingewikkelde kwesties die de inwoners raken. Mijn specialiteiten zijn dan ook bestuurlijke en politieke processen, ruimtelijke ordening en stadsontwikkeling, en de gespannen verhouding tussen burgers en de overheid. Als eindredacteur heb ik tot voorjaar 2022 actueel nieuws geredigeerd bij Het Parool.
In opdracht van de Algemene Onderwijsbond maak ik met Anka van Voorthuijsen het blad InfoMR over medezeggenschap in het onderwijs. InfoMR verschijnt vier keer per jaar.

Uw tekst:

Heeft u een tekst nodig met een journalistiek karakter, of zoekt u iemand om een ingewikkelde kwestie helder en duidelijk op te schrijven, dan bent u bij mij aan het goede adres. Ik versoepel bestaande teksten, u kunt me ook vragen om een tekst te vervaardigen op basis van rapporten, interviews of actuele gebeurtenissen.